★★★★★
★★★★★
10

Familiehuis met zwembad, jacuzzi, Finse sauna en bar

vanaf 8 - 20 personen
8 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 301
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Jan weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Vanwege de beperkende maatregelen wordt deze accommodatie de komende weken enkel verhuurd aan gezinnen en huishoudens met kinderen.
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Jan. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  In de kop van Overijssel vind je deze volledig uit hout opgebouwde accommodatie voor families en vriendengroepen tot 20 personen. Je beschikt over 8 slaapkamers, 4 badkamers, een 10 persoons buiten jacuzzi, overdekt buitenzwembad, Finse sauna, stoomsauna en zonnebank. Niet te vergeten je eigen café met tapinstallatie en buitenkeuken waar je zelf gemaakte pizza's kunt bakken.

  Dit vakantieadres beschikt over een grote verblijfsruimte met sfeervolle zit en eethoeken. De echte Finnoven hout kachel geeft warmte en sfeer aan de woonkamer. Een televisie en beamer zorgen voor het digitale plezier. Rondom een open haard op gas bevindt zich een tweede zithoek. Naast de woonkamer bevindt zich een gezellige café ruimte met zithoek en houten bar met tapinstallatie. De café ruimte ligt naast de keuken. Dus alles binnen handbereik.

  De 8 slaapkamers en 4 badkamers bevinden zich op de benedenverdieping (souterrain). De slaapkamers hebben 2, 3 of 4 één persoons boxspring bedden.

  Op het buitenterrein bevindt zich een groot overdekt verwarmd zwembad. Bij mooi weer kan het dak open geschoven worden. Het verwarmde zwembad kan het hele jaar gebruikt worden. Gebruik van het zwembad is inbegrepen. Wil je graag dat het zwembad verwarmd wordt, dan kun je dit bijboeken voor € 50,- per nacht. Verder zijn er voldoende speel mogelijkheden voor kinderen zoals een tennistafel en een grote trampoline.

  Er zijn twee terrassen waar je heerlijk kunt genieten van je verblijf. De terras kachel geeft een warme invulling op koele avonden. Er is een buitenkeuken met een echte Kamado houtskool BBQ waarin je ook héérlijke zelf gemaakte pizza’s kunt bakken.

  Voor de ontspanning vind je in het vakantiehuis veel wellness voorzieningen waaronder een Finse sauna, stoomsauna, zonnebank, grote 10 persoons buiten jacuzzi en natuurlijk het overdekt buitenzwembad.

  Op loopafstand bevindt zich een klein meertje waar je kunt vissen en roeien. Een roeiboot is beschikbaar. Er zijn vele mooie wandel mogelijkheden in de omgeving!
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Begane grond:
  Toiletgroep: 3x toilet + 3x wastafel + 2x urinoir
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoons bed + 2x 1-persoons bed
  Slaapkamer 2: 3x 1-persoons bed
  Slaapkamer 3: 2x 2-persoons bed
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed + wastafel
  Slaapkamer 5: 1x 2-persoons bed
  Slaapkamer 6: 1x 2-persoons bed + wastafel
  Slaapkamer 7: 3x 1-persoons bed
  Slaapkamer 8: 1x 2-persoons bed + 1x 1-persoons bed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Badkamer met douche en wastafel
  Badkamer met douche en wastafel
  Badkamer met douche
  Toilet
  Beoordelingen

  Ria - April 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Alles erop en eraan. Alles aanwezig.


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.