Groepsaccommodaties in Nederland
Groepsaccommodaties in Nederland

Gastbeoordeling Awards 2024

Het is weer zover: de Gastbeoordeling Awards 2024 van Vakantieadressen.nl zijn bekend! De Gastbeoordeling Awards worden ieder jaar uitgereikt aan aangesloten verhuurders van Vakantieadressen.nl. 

De Gastbeoordeling Award toont de gemiddelde reviewscore die vakantiegasten door de jaren heen hebben toegekend aan het vakantieadres. Het is een stukje erkenning voor de gastvrijheid & kwaliteit van onze aangesloten verhuurders.

Benieuwd naar alle vakantieadressen? Bekijk hier het volledige overzicht.

 

Gastbeoordeling Awards 2024
Zo herken jij de beste vakantieadressen van Nederland

Verhuren via Vakantieadressen.nl
Wij zorgen voor de leukste Nederlandse, Belgische en Duitse gasten

Ook verhuren via Vakantieadressen.nl?

Wil jij als verhuurder ook jaarlijks een online én fysieke Gastboordeling Award ontvangen? Meld je dan aan bij het grootste Nederlandse platform voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties: Vakantieadressen.nl!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche is Vakantieadressen.nl de ultieme partner voor de verhuur van jouw vakantiehuis. Jaarlijks vinden vele families & volwassen vriendengroepen hun vakantieverblijf via één van onze websites.

Bekijk hier alle informatie over onze werkwijze & het verhuren via Vakantiedressen.nl.

9,3 op basis van +14.000 reviews!

Wist je dat de vakantiehuizen op Vakantieadressen.nl maar liefst een ★ 9,3 gemiddeld scoren op basis van +14.000 reviews? Wij zijn dan ook erg trots op onze aangesloten verhuurders!

Dit prachtige cijfer geeft de gemiddelde reviewscore weer van alle vakantieadressen. Gasten beoordelen onze vakantieadressen op de volgende punten: algemene beoordeling, ligging, schoonmaak, prijs-kwaliteit en communicatie met de verhuurder.

Wil je ervaringen van gasten lezen die onlangs verbleven in één van onze aangesloten vakantiehuizen? Bekijk dan hier de meest recente reviews.

Super tevreden gasten
Daar zijn niet alleen de gasten en verhuurders blij mee, maar wij ook!

Waarom Vakantieadressen.nl?
Ervaring
>20 jaar
Overnachtingen
>1 miljoen
Onze huizen
9,3
Onze service
9,6
Verhuurders &
huizen gecheckt
Totaalprijzen, geen
onverwachte kosten
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten