Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (12744 beoordelingen)

Yves
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Vriendengroep onder de 30 jaar
-
25 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Top verblijf gehad!


Tom
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Familie met kinderen
-
15 volwassenen  +  1 kind
 
10
• Buitengewoon!

Geweldige accommodatie voor een grote groep. Service was ook top!


Jannie
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Familie met kinderen
-
10 volwassenen  +  3 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Allereerst, een geweldige gastvrouw! Gelijk reactie op onze vragen. Toen we aankwamen stond de koffie, thee en lekkers klaar( er was zelfs een superleuk welkomstbord en een gaaf cadeau voor mijn verjaardag) en was verhuurster er zelf ook om ons een hartelijke rondleiding te geven. Wat een megamega prachtig huis!! Je kijkt je ogen uit! Overal zijn foto’s, teksten etc. Alles is heel schoon. De bedden zijn heerlijk fris opgemaakt. Er is van alles aanwezig. Gewoon doen! Super aanrader!!

Reactie van de verhuurder

Ontzettend bedankt Jannie voor deze fijne en positieve review. Hier worden wij weer heel blij van om te lezen. Met liefde en veel plezier maken wij het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin. Hoop jullie volgend jaar weer te zien :-) meer dan welkom.

Esther
 
7.6
• Goed
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Vriendengroep boven de 30 jaar
-
12 volwassenen
 
7.6
• Goed

Mooi huis, keurig schoon en compleet


Mariel
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Sportclub
-
18 volwassenen
 
9.6
• Buitengewoon!

Wat een super huis! Alles netjes en heel compleet. De verhuurders waren heel toegankelijk, vriendelijk en goed bereikbaar bij vragen.

Reactie van de verhuurder

Leuk dat jullie zijn geweest, bedankt voor de mooie recensie!

Liesbeth
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Familie met kinderen
-
10 volwassenen  +  4 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

We zijn heel tevreden over deze accommodatie. Schoon, heerlijke bedden, fijne douches en toiletten. Keuken compleet. Een heel fijne tuin met kinderspeeltoestellen. Het weer was niet goed genoeg om buiten te zitten maar zeker met mooi weer helemaal heerlijk. De kinderen hebben genoten van de pony's en de gastvrijheid op de boerderij ernaast was heel fijn.


Bert
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Familie met kinderen
-
6 volwassenen  +  3 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Geweldig verblijft


Kelly
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Vrienden met kinderen (gezinnen)
-
4 volwassenen  +  6 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Superleuk vriendinnenweekend gehad met onze kinderen. Wat een beleving op de boerderij en wat is er veel te doen zowel op en om de boerderij als in de omgeving. De kinderen vonden de koeien geweldig , ze mochten kijken bij het melken en de volgende dag verse melk ophalen voor het ontbijt.

Reactie van de verhuurder

Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en recensies!

Marja
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Familie met kinderen
-
8 volwassenen  +  3 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Super mooi, warm en schoon huis en zwembad.


Rhode
 
9.2
• Voortreffelijk!
-
 Nederland
-
Februari 2024
-
Jongeren onder de 25 jaar
-
8 volwassenen
 
9.2
• Voortreffelijk!

Heel leuk weekend gehad. Verblijf was schoon en lekker ruim. Heerlijk gebruik gemaakt van de spa die in dit huisje aanwezig is. +/- 15 minuten naar het centrum van Deventer.

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten