Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (7177 beoordelingen)

 
4.8  
Christel ‐ Maart 2023 ‐  13 volwassenen + 3 kinderen

Prachtige locatie, prima communicatie vooraf. Leuke, moderne appartementen en grote groepsruimte. Helaas vonden we het echt ontzettend vies. De tafels en aanrechtblad en vloeren waren schoon. Op het oog lijkt alles schoon. Maar de ramen, vensterbanken, gordijnen, plinten, randjes/ hoekjes, ramen, plafonds alles was zo ontzettend vies. Dikke lagen stof en spinnenwebben. Dit vonden we niet fijn met 4 jonge kinderen die ook over de vloer kropen.

Reactie van de verhuurder

Goedendag familie Bor, Erg vervelend te lezen dat U het niet schoon vond, Jammer dat U mij dat niet tijdens U verblijf ha vermeld, dan had ik er voor gezorgd dat het opgelost wordt, U schrijft dat de vloer schoon was, de kinderen kunnen dan toch op de vloer spelen, desnoods had ik ook nog een speelkleed die U had kunnen gebruiken, ook had ik de vloer tussendoor voor U kunnen schoonmaken. Mijn excuses voor het ongemak.

 
10
• Buitengewoon!
Suzanne ‐ Maart 2023 ‐  6 volwassenen + 2 kinderen

We hebben een bijzonder prettig weekend gehad in jullie huis, genoten van de haasjes die door de tuin hopten en de vogeltjes die druk waren met nestjes bouwen. Ondanks het winterse weer, de sneeuw was een belevenis voor de kleinkinderen, hebben we heerlijk in de omgeving gewandeld. De kinderen hadden een ruime tuin om te spelen en hadden bij het ontbijt een heerlijk zelf geraapt eitje van de kippen.

 
10
• Buitengewoon!
Rick ‐ Maart 2023 ‐  10 volwassenen

Het huis, de gastvrijheid en ons verblijf is volledig boven verwachting geweest. Geweldige faciliteiten, heel prettige sfeer. Niets dan lovende woorden over deze accommodatie.

Reactie van de verhuurder

Wow, dat zijn mooie woorden, dank! Het was superleuk om jullie hier te hebben. Hopelijk wordt jullie project heel succesvol :-)

 
10
• Buitengewoon!
A.M. ‐ Maart 2023 ‐  12 volwassenen + 6 kinderen

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen, heerlijke en gezellige dagen gehad.

 
10
• Buitengewoon!
ET ‐ Maart 2023 ‐  18 volwassenen

Prachtig ruime accommodatie voor een familieweekend, mooi en gezellig ingericht. Ruime keuken, alles is aanwezig, wij hebben niks gemist. Mooie ruime 'living' met pooltafel die door iedereen erg gewaardeerd werd. Prima geschikt voor mooie boswandelingen en fietstochten, erg mooie omgeving. Communicatie met verhuurster was ook goed. Wat ons betreft is deze accommodatie zeker een aanrader.

 
8.4
• Erg goed!
Jan ‐ Maart 2023 ‐  11 volwassenen + 7 kinderen

We hadden de pech dat de riolering (septic tank) verstopt raakte, waardoor douche water niet wegliep en toiletten overstroomden. Er is adequaat gereageerd door de verhuurder die aanvankelijk zelf het probleem probeerde op te lossen, maar na meerdere pogingen toch moest terug grijpen op professionele hulp. Het probleem dat ' s-ochtends vroeg begon was pas aan het eind van de middag verholpen en dan is het een lange dag zonder sanitair. Al onze handdoeken etc. die.... ( te weinig ruimte)

Reactie van de verhuurder

Er bleek een sensortje kapot. Klein maar grote gevolgen! We vonden het ook heel vervelend voor jullie. Gelukkig konden jullie van een ander toilet gebruik maken, en was er een dag in het mooie Brugge gepland ! Bij terugkomst was alles weer netjes gewassen en gepoetst. Zoals jullie ook aangaven bij vertrek, Tot Ziens !!

 
10
• Buitengewoon!
Jolanda ‐ Maart 2023 ‐  13 volwassenen + 1 kind

Voor de tweede keer met de familie naar deze vakantiewoning geweest. Het was wederom geweldig! Schoon, ruim en zóveel te doen in en om de woning. Ook voor de tieners onder ons een ideale vakantiebestemming. We hopen in de toekomst nog eens terug te komen. Bedankt voor alles

 
10
• Buitengewoon!
Willie ‐ Maart 2023 ‐  8 volwassenen + 5 kinderen

Heerlijk verblijf met voldoende ruimte voor groot gezelschap. Ook met kinderen. Is in werkelijkheid veel ruimer dan de foto s doen vermoeden. We hebben de eerste dag in de sneeuw mogen beleven. Super !!

 
8.4
• Erg goed!
Jacqueline ‐ Maart 2023 ‐  9 volwassenen

gewoon erg goed

 
10
• Buitengewoon!
Geno ‐ Maart 2023 ‐  13 volwassenen + 6 kinderen

Heerlijk ruim huis!! Locatie is top
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten