Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten, ze hebben namelijk via Vakantieadressen.nl geboekt. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.2
• Voortreffelijk! (4714 beoordelingen)

 
10
• Buitengewoon!
Ben en Carla ‐ Juli 2022 ‐  16 volwassenen

Wij hebben erg genoten met z’n allen. Iedereen kon doen wat hij wilde. 2 dagen prachtig weer en 1 dag regen, dus oa voetballen buiten en vermaak binnen. De warme bak was leuk voor de jongeren(17-31jr) Vriendelijke ontvangst José!

 
8.4
• Erg goed!
Marja ‐ Juli 2022 ‐  9 volwassenen + 1 kind

Prachtig verblijf voor onze hele familie met kleine kinderen en baby’s. Hele schone ruimtes, goede activiteitsattributen: pool tafel, tafeltennis, volleybal en vooral een fantastisch zwembad. We hebben genoten van een paar dagen zonder zorgen met elkaar.

 
10
• Buitengewoon!
Bianca ‐ Juli 2022 ‐  11 volwassenen + 12 kinderen

Heerlijke week gehad met groep vrienden met kinderen. Heerlijke veranda,perfecte tuin voor de kinderen en ook binnen veel vermaak door Pooltafel,dartbord en tafeltennistafel. Ruime keuken en gezellige bar ook in het huis. Kortom we hebben een heerlijke week gehad met ze alle,zeker een aanrader! Groet Bianca

Reactie van verhuurder Annet

Heel erg bedankt voor de ze leuke review. Fijn dat alles naar wens is geweest. We vonden het heel fijn dat jullie bij ons te gast wilden zijn en hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen begroeten. Heel erg bedankt!

 
8.0
• Erg goed!
Bert ‐ Juli 2022 ‐  11 volwassenen

Verblijf is prima Was een top weekend

 
10
• Buitengewoon!
Monique ‐ Juli 2022 ‐  14 volwassenen + 2 kinderen

Dit is een super mooi vakantie huis. Geschikt voor grotere groepen/gezinnen. Alles aanwezig, huiselijk grote mooie tuin met overkapping. Zeer aan te raden. Vriendelijke beheerder!

 
9.2
• Voortreffelijk!
Rinus ‐ Juli 2022 ‐  15 volwassenen

Heel relaxed vriendenweekend gehad. Zolang de verhuurder geen last had van ons hadden wij geen last van hem. Dikke so naar jullie

 
9.6
• Buitengewoon!
H. ‐ Juli 2022 ‐  16 volwassenen

Mede vanwege de familiekamers een perfect adres voor een familieweekend of –vakantie! Zowel in de serre als buiten op het terras zijn er lange tafels waar je met z’n allen gezellig aan kunt zitten om te eten, spelletjes te doen of gewoon lekker bij te praten. Zeer praktische keuken met o.a. 2 fornuizen en 2 vaatwassers; genoeg bestek en serviesgoed. We misten alleen een extra grote pan om pasta, rijs tof aardappelen te koken. Veel fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Een echte aanrader

 
10
• Buitengewoon!
Riëtte ‐ Juli 2022 ‐  7 volwassenen + 2 kinderen

Enorm genoten tijdens ons familieweekend! De locatie is echt super, de aanwezigheid van de trampoline, skelters en sportvelden zijn echt een hele dikke plus! Ook tijdens een regendag konden we ons binnen goed vermaken, de woonkamer was ruim genoeg voor onze groep van 9 personen. De bedden lagen heerlijk en alles was schoon. Zou het zeker aanraden!

 
9.6
• Buitengewoon!
Hein ‐ Juli 2022 ‐  16 volwassenen + 2 kinderen

Topplek midden in het bos. Voetbal, volleybalveldje...alle ruimte zowel binnen als buiten. De luxe schuilt hier niet in de inrichting, die is OK en basic, maar er schuilt een enorme luxe in de plek en de drie afzonderlijke huisjes.

 
9.6
• Buitengewoon!
Doris ‐ Juli 2022 ‐  11 volwassenen

Uns hat es super gefallen! Das Haus war sehr sauber und der Kontakt zu den Vermietern sehr freundlich!! Wir würden wieder kommen 😊
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten