Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (15201 beoordelingen)

Jan
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
18 volwassenen  +  4 kinderen
 
9.6
• Buitengewoon!

Geweldige locatie. Genoeg te doen op afgesloten terein voor grote en kleine kinderen. Eigen kamers met douche en ruime keuken. Top

Reactie van de verhuurder

Beste Jan, bedankt voor de mooie beoordeling! Ook leuk om te lezen dat uw gemêleerd gezelschap zich zo goed vermaakt heeft. Met vriendelijke groet

H.J
 
8.4
• Erg goed!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
20 volwassenen  +  10 kinderen
 
8.4
• Erg goed!

We hebben een heerlijk weekend gehad. De kinderen genoten van springkussen en het bos. Jeannet

Reactie van de verhuurder

Ha Jeannet, Wat fijn dat jullie er waren en zo genoten hebben. Graag tot ziens! Vriendelijke groet

Jan
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
7 volwassenen  +  3 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Heerlijk lang weekend gehad met de hele familie in deze accommodatie. Schitterend huis met heel veel ruimte voor 14 personen. Maar liefst 7 slaapkamers en een groot binnenzwembad zonder naar buiten te hoeven. Alles in Emmen op een kilometer afstand. Wildlands kan je lopend naartoe, trouwens ook een aanrader voor jong en oud.


Marion
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
8 volwassenen  +  4 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Het is een prachtige lokatie, een groot mooi appartement, netjes, schoon en vriendelijke eigenaren. De kinderen genoten volop van alle speelmogelijkheden (hooiberg, skelters, speeltoestellen), maar vooral van de dieren en het tochtje met de traktor, verzorgd door de boer. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Bij mooi weer hoef je nergens anders heen en kun je je daar prima vermaken.


Marjan
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie zonder kinderen
-
10 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Super weekend gehad met onze vriendengroep. Gastvrijheid van de gastvrouw was heel fijn en ze was meedenkend. Mooie accommodatie, zeker voor herhaling vatbaar!!!


Dave
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
8 volwassenen  +  5 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Het is een zeer mooi en compleet verblijf in een lekker rustige omgeving. Ideaal voor de kinderen die je daar lekker los kunt laten zonder zorgen. In het verblijf was alles aanwezig wat je maar nodig kon hebben, zeer compleet. Daarnaast heeft het ook een gezellige uitstraling zowel binnen als buiten en alles was netjes, zuiver en in goede staat. Door het mooie weer hebben we ons buiten allemaal goed vermaakt met alle mogelijkheden. Een echte aanrader!

Reactie van de verhuurder

Dankjewel Dave voor de mooie recensie, top en heel fijn om te horen dat jullie allemaal het bij ons naar de zin hebben gehad, wie weet tot ziens ☺

Bernadet
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie zonder kinderen
-
14 volwassenen
 
9.6
• Buitengewoon!

Wij hebben een heerlijk weekend gehad Het huis was perfect alles was aanwezig


Saskia
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Vriendengroep boven de 30 jaar
-
13 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Geweldig huis, met zowel binnen als buiten heel veel ruimte. Schoon en fris.


Els
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Vriendengroep boven de 30 jaar
-
8 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Het was precies wat we voor ogen hadden. Het tikte alle punten op ons wensenlijstje aan. Dus zeker voor herhaling vatbaar.


Babs
 
9.2
• Voortreffelijk!
-
 Nederland
-
Juni 2024
-
Familie met kinderen
-
10 volwassenen  +  6 kinderen
 
9.2
• Voortreffelijk!

rustige en gezellige, kleinschalige camping met mooi groepsverblijf en appartementjes voor ons familieweekend met gezin van 16 personen. ook de kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. zeker de moeite waard!

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten