Ruime groepsaccommodatie met vele mogelijkheden

vanaf 20 - 40 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1840
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Albert-Jan weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Albert-Jan. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Via een fraaie oprijlaan bereik je deze Groningse herenboerderij met mooie slingertuin, tennisbaan en indoor beachhal. Het vakantieadres grenst aan het bos en is op 900 meter gelegen van het strand en de jachthaven. Binnen 20 minuten ben je in Groningen. In de boerderij is een dorpje gecreëerd met 8 cottages voor maximaal 40 personen. Verder beschikt u over een ruime keuken voorzien van 6-pits fornuis, oven, warmhoudoven, voldoende koeling, vriezer en vaatwasser. In het eetgedeelte voor de keuken kunt u gezamenlijk tafelen.

  De lounge is gezellig ingericht en beschikt over een bar, tap en haard. De Lounge biedt een fraai uitzicht en komt uit op een terras bij de boomgaard waar je ’s avonds van de ondergaande zon kan genieten. Op het binnenplein staat een tafeltennistafel. Het sanitair bestaat uit 6 douches, 6 toiletten en 8 wastafels (gescheiden sanitair voor dames en heren).

  Op het terrein van 3 hectare is alle ruimte voor het organiseren van groepsactiviteiten. U kunt gebruik maken van het sportveld, het kids outdoor terreintje, de tennisbaan en de beachhal waar vele beachsporten uitgeoefend kunnen worden (altijd leuk en ideaal bij minder weer). Het gebruik van de beachhal is voor groepen twee uur per dag gratis.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Cottage 1: 1x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Cottage 2: 3x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Cottage 3: 3x stapelbed
  Cottage 4: 3x stapelbed
  Cottage 5: 2x stapelbed
  Cottage 6: 2x stapelbed
  Cottage 7: 2x stapelbed
  Cottage 8: 2x stapelbed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.