Authentiek aangekleed vakantieverblijf nabij het wad

vanaf 20 - 30 personen
6 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1532
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Caroline weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Caroline. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Op ca. 2 kilometer van het Wad nabij Pieterburen ligt dit vakantieadres voor 30 personen voorzien van 6 slaapkamers. Het vakantieadres is ondergebracht in een gezellige en knusse schuur. Tijdens de verbouwing hebben we zoveel mogelijk de oude elementen van de schuur intact gelaten. Hierdoor is er een unieke combinatie ontstaan tussen een ouderwetse kampeerboerderij en een moderne groepsaccommodatie die van alle eigentijdse gemakken is voorzien.

  In de grote groepsruimte tref je een nostalgische keuken met 5-pits fornuis, koelkast en afwasmachine. Aan de andere kant kun je gezellig hangen aan de bar die gemaakt is van oude stalmaterialen. In de Koestal zijn leuke zitjes gerealiseerd. Verder zijn er grote boeren stamtafels waaraan je gezellig kunt eten, kaarten of zitten te kletsen. Buiten bevinden zich het terras en de speelweiden. Ook is er een kanosteiger en een kampvuurplek.

  Activiteiten:
  Vanaf de accommodatie kan je direct gaan steppen, kanovaren, wadlopen,wandelen of fietsen. In de omgeving kun je karten, lekker uit eten gaan, een terrasje pikken, zwemmen, musea bezoeken, een kunst- of antiekroute volgen. In de weilanden rondom het groepsverblijf kun je een ludiek spel gaan spelen, een vlot bouwen of Jeu de boulen. Bij de accommodatie hoort een grote barbecue. Ook is er een kampvuurplek waar men s ‘avonds gezellig bij het vuur kan zitten.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 2: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 3: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 4: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 5: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 6: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
  2 sanitaire ruimtes met douches, toiletten en wastafels
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Vanuit het groepsverblijf kun je het Wad op. Dit kan per boot of als wadlooptocht o.l.v. een ervaren gids. In de omgeving kun je fietsen of een autorit maken. Hier in het noorden is het landschap vrijwel nog onaangetast. Er zijn verschillende bezienswaardigheden, waaronder:

  Openluchtmuseum Het Hoogeland. Ervaar hoe het leven hier ruim 100 jaar geleden was. Pieterburen, met de zeehondenopvang, Domies Toen, Het Natuurcentrum en de geitenboerderij met kaasmakerij. Het kleinste zeehaventje te Noordpolderzijl en het vissersdorpje Zoutkamp met het visserijmuseum. Wierden dorpjes als Warffum, Eenrum, Leens.

  Beschermd landschap, het Reitdiepdal waar rivier De Hunze in vroeger tijden zijn weg al kronkelend naar de Lauwerszee gezocht heeft.
  Direct contact met de verhuurder.