Verblijf nabij bos + speelweide met kampvuurplaats

vanaf 30 - 63 personen
10 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2372
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Jolanda weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie is zeer geschikt voor families, vrienden, verenigingen en scholen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Midden in het mooie Drentse Landschap van het unieke monumentendorp Orvelte ligt deze groepsaccommodatie. Dit vakantieadres ligt naast het Orveltebos welke zeer geschikt is voor het maken van een mooie wandeling, fietstocht of het ontdekken van de unieke natuur in Drenthe. De accommodatie is zeer rustig gelegen en bijzonder geschikt voor familieweekenden, vriendenweekend, verenigingen en scholen. Naast de boerderij staat een praktijkcentrum met leslokalen, laboratorium en bibliotheek.

  De groepsaccommodatie bestaat uit de grote boerderij voor 57 personen en het voorhuis voor 6 personen. De grote boerderij staat bekend om de gezellige en huiselijke sfeer. In de gezamenlijke ruimte kun je heerlijk met z’n allen eten aan de verschillende tafels met kleurrijke stoelen. Daarnaast is er nog een gezellige zithoek met geluidsinstallatie. Er is een bar waar u onder het genot van een drankje heerlijk kunt vertoeven.

  In de professionele keuken met 9-pits gasfornuis kunt u de lekkerste gerechten bereiden. Het volledig verzorgen van uw ontbijt, dinner en/of lunch behoort ook tot onze mogelijkheden. Vraag naar onze mogelijkheden. Het is niet toegestaan een cateraar in te huren.

  De grote boerderij is geschikt voor maximaal 57 personen en voorzien van 7 slaapkamers, waaronder ook een slaapkamer aangepast voor mindervalide gasten. Bent u met meer dan 57 personen of wenst u graag 3 extra slaapkamers, dan kunt u het voorhuis erbij boeken (buitenom bereikbaar). Het voorhuis beschikt daarnaast nog over een extra leefruimte die ook als vergaderruimte gebruikt kan worden.

  Naast de gezellige boerderij beschikt u over een schitterende tuin en speelweide voor het organiseren van activiteiten. Wat dacht u van een avondje rond het kampvuur? Of lekker een partijtje volleybal, voetbal of basketbal?

  Wilt u tijdens uw verblijf het mooie Drentse Landschap op de fiets verkennen? Wij hebben voor uw gehele gezelschap fietsen te huur.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Grote Boerderij
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x stapelbed
  Badkamer met aangepaste douche, toilet en wastafel
  2 losse toiletten
  Boven:
  Slaapkamer 2: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
  Slaapkamer 3: 4x 1-persoonsbed + 3x stapelbed
  Slaapkamer 4: 6x 1-persoonsbed + 3x stapelbed
  Slaapkamer 5: 6x 1-persoonsbed + 3x stapelbed
  Slaapkamer 6: 5x 1-persoonsbed + 3x stapelbed
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Sanitaire ruimte met 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels
  Sanitaire ruimte met 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels
  Sanitaire ruimte met 1 douche, 1 toilet en 1 wastafel

  Voorhuis
  Beneden:
  Vergaderruimte
  Boven:
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed
  Sanitaire ruimte met douche en toilet
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Deze groepsaccommodatie is uniek gelegen grenzend aan het bos. Op loopafstand bevindt zich het mooie monumentendorp Orvelte waar u o.a. kunt genieten van oude ambachten zoals De Smidse, De Klompenmaker en een prachtige Schaapskooi. Uniek in Orvelte is Zoo Bizar, de kleinste Zoo van Nederland met diverse kleine (exotische) diersoorten. Zeker met kinderen is dit echt een bezoek waard! In de nabije omgeving zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag uit zoals Kamp Westerbork, Hunebedcentrum in Borger, Adventure Zoo Wildlands in Emmen. Wanneer u toe bent aan een verfrissende duik, is dit mogelijk in een van de vele natuur zwembaden in de omgeving of in het overdekte zwembad in Beilen. Het dorp Westerbork is met de auto gelegen op 10 minuten afstand. Hier vindt u alle benodigde voorzieningen zoals een dokter, apotheek, supermarkt, pinautomaat, snackbar, bakker, slager en diverse andere winkels. Ook zijn hier een aantal restaurants waar u heerlijk kunt eten.
  Direct contact met de verhuurder.