Groepsverblijf gelegen aan een groot meer in natuurgebied

 • 48 personen
 • 6 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Torsten weten.

Reservering aanvragen Stel Torsten een vraag per email.
Beschrijving
De groepsaccommodatie is centraal gelegen in het 60 ha groot natuurgebied van Staatsbosbeheer direct achter de Oosterscheldedijk op Schouwen-Duiveland. Het centrum bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw is gelijkvloers en omvat de eetzaal, de keuken en 2 slaapkamers. Op de verdieping is een grote zit/werkruimte met bibliotheek. In het tweede gebouw bevinden zich 4 slaapkamers en bijbehorend sanitair. Dit alles biedt ruimte voor in totaal ca. 50 personen. De keuken is voorzien een 6-pits gasfornuis, horeca vaatwasser, oven, magnetron, voldoende koeling en vriezer.

De accommodatie is voorzien van een serre. Hierdoor is het mogelijk om buiten te eten en kun je in de winter uit de wind toch lekker buiten zitten. Op het terrein mogen 5 tenten bijgeplaatst worden. Bij de accommodatie is een zwemsteiger om een duik te nemen in een groot meer. Het is goed om te weten dat de accommodatie niet geschikt is voor studenten, gezelligheidsverenigingen en sportclubs.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
Hoofdgebouw begane grond:
Slaapkamer 1: 4x stapelbed
Slaapkamer 2: 8x stapelbed
2 douches, wastafels en 2 toiletten

Bijgebouw begane grond:
Slaapkamer 3: 6x stapelbed
Slaapkamer 4: 6x stapelbed
Slaapkamer 5: 11x stapelbed
Gescheiden sanitair voor dames en heren (totaal 4 douches, 2 grote wastafels en 2 toiletten)
Bijgebouw zolder:
Slaapkamer 6: 23 matrassen
3 extra buiten toiletten
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Torsten, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De groepsaccommodatie is centraal gelegen in het 60 ha groot natuurgebied van Staatsbosbeheer direct achter de Oosterscheldedijk op Schouwen-Duiveland. De plek is een ideale uitvalsplaats voor genieten langs de kust, maar ook voor tochten langs het strand en door de duinen. De Oosterschelde biedt een rijke onderwaterwereld voor duikers. In alle jaargetijden zijn er volop mogelijkheden voor natuurgenieten en een gezonde strand- en duinwandeling. De beheerder van de accommodatie is milieukundige en kan desgewenst een natuureducatief programma voor u organiseren en begeleiden, zie daartoe voor de mogelijkheden op onze website.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.