Modern verbouwde accommodatie gelegen in rustige omgeving

 • 18 personen
 • 7 slaapkamers
 • 7 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Esther weten.

Reservering aanvragen Stel Esther een vraag per email.
Beschrijving
Deze schitterend verbouwde boerderij is gelegen in Olst, vlakbij Hanzestad Deventer. Het verblijf is verbouwd tot een luxe, comfortabele accommodatie met een zee aan ruimte voorzien van 7 slaapkamers, 7 badkamer geschikt voor families en groepen tot 18 personen. De benedenverdieping van 400m2 is voorzien van 2 zitkamers, een muziek hoek met vleugel, een televisiekamer en een bibliotheek met een 3meter hoge glazen wand om je even heerlijk terug te trekken. In de eetkamer kunt u heerlijk gezamenlijk dineren met uw familie of vrienden. De heerlijke keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien zoals 6-pits gasfornuis, koelkast, magnetron en 2 ovens.

De boerderij is voorzien van 7 slaapkamers. Beneden vindt u een 2-persoons slaapkamer voor mindervaliden met eigen badkamer voorzien van aangepaste douche en toilet. De accommodatie is drempelloos en voorzien van brede deuren.

Op de ruime overloop vindt u een podium, biljart, ruimte om te knutselen of een yoga mat uit te rollen. Tevens geniet u op de overloop van een prachtig uitzicht over het omringende land.

Als u wilt kunt u hele dagen doorbrengen in het heerlijk ruime pand. Lezend, schrijvend, taarten bakkend, musicerend of in de gezellige zithoeken bijpraten. De prachtige mozaïeken en met leem bestreken muren brengen rust in de ruimtes. De vloerverwarming op aardwarmte geeft ook hartje winter een aangenaam binnenklimaat en de hoogte van het gebouw met de “zachte” muren maken dat zang en pianospel prima klinken.

Naast de boerderij is een groot terras met o.a. twee grote 14-persoons picknickbanken. Achter de Hoeve is een groot speelterrein waar allerlei sportieve activiteiten kunnen worden gedaan.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
U beschikt over 7 slaapkamers ieder voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed (aangepast voor mindervaliden)
Boven:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Esther, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
We hebben wat mooie kleine wandelingen beschreven zodat u vanuit de boerderij de omgeving kunt verkennen en op plekken komt die u anders niet zo snel zult vinden. Ook hebben we wat langere wandeltochten beschreven. Als u liever fietst dan zijn de mooie wegen schier onbeperkt. Het Deventer marktplein is op 6 km afstand en hier vindt u cafés en restaurantjes in overvloed. Binnen een straal van 5 km rond de Hoeve vindt u vijf landgoederen en abdij Sion. Verder naar het noorden liggen de Duursche Waarden en Hanzestad Zwolle is slechts 25 km.

In de zomer kunt u kano’s huren en op 300 meter van de Hoeve te water laten in de Zandwetering en zo achter kasteel Groot Hoenlo langs varen, rond het kampvuur de Melkweg bestuderen, het “blote voetenpad” lopen of golfen op de Sallandse golfclub, de beelden tuin van de fundatie in Heino bezoeken of u laten verbazen wat de IJssellinie beoogde tijdens de koude oorlog.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.