Genieten in een boerderij met veel privacy

vanaf 5 - 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1937
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Hellen en Willem weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Hellen en Willem. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Nabij de Waddenzee en het Lauwersmeer vind je dit vakantieadres voor 10 personen. Je slaapt in de schuur van een voormalige boerderij. In de boerderij zijn vijf mooie en ruime 2-persoons kamers gecreëerd met een privé badkamer met douche en bad. De bedden zijn opgemaakt en in de badkamers zijn handdoeken aanwezig. De sfeervolle ‘gelagkamer’ vormt de gezamenlijke ruimte met een eettafel, zithoek en keuken. De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser. Rondom het vakantieadres is alle ruimte. Geniet van de zon in de boomgaard of lekker uit de wind onder de kapschuur. Direct rondom de schuur heb je weids uitzicht over de akkers. Je hebt als groep de gehele accommodatie tot je beschikking.

  In de omgeving kun je goed fietsen, wandelen, vissen, vogels spotten of een dagje naar Schiermonnikoog gaan. De boerderij is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van weidsheid, rust en natuur. Als groep ben je bij elkaar en heb je tegelijkertijd de privacy van je eigen mooie kamer en badkamer. Er zijn 7 gewone fietsen te leen en 3 elektrische fietsen te huur.

  Het Nationaal Park Lauwersmeer is vlakbij. Je kunt op de kwelder langs de Waddenzee wandelen. De stad Groningen ligt op 25 kilometer. In de buurt zijn ook diverse galeries, borgen en restaurants. De boot naar Schiermonnikoog ligt op 15 kilometer. Wadlopen is zeker ook aan te raden.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed + kinderbed + inloopdouche, bubbelbad, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.