Gelegen op de Veluwe met overdekt terras en sportveld

 • 50 personen
 • 6 slaapkamers
 • 5 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Gerrit weten.

Reservering aanvragen Stel Gerrit een vraag per email.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie op de Veluwe biedt plaats aan 30-50 personen. Het groepsverblijf is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers en beschikt over een gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart TV waar u uw eigen foto's en film kunt afdraaien. Via de openslaande deuren loopt u zo het grote terras op waar u volop kunt genieten van de schitterende omgeving en voor de vele uurtjes gezellig samen zijn.

De groepsaccommodatie is compleet ingericht en biedt alle faciliteiten die een grote groep nodig heeft. Zo is er een 10 pits horeca-gasfornuis met 2 ovens, een magnetron, koeling en een vaatwasser. Er zijn grote pannen en voldoende bestek en glaswerk aanwezig.

De groepsaccommodatie beschikt over 4 slaapkamers: 1x 4 pers., 1x 6 pers. en 2x 20 pers. Het plaatsen van een extra bed behoort tot de mogelijkheden. Een eigen slaapzak, kussen en linnengoed zult u zelf mee moeten nemen. Ook hebben wij 2 campingbedjes en 2 kinderstoelen.

De sanitaire ruimtes zijn ruim en bestaan uit 4 douches met tussenwand om kleding droog te houden, 4 toiletten en 2 lange wastafels. Ook hebben we een aangepaste douchecabine met o.a. wastafel en toilet voor mindervalide. Bij binnenkomst in de entree is ook een toilet aanwezig.

Naast de accommodatie staat een nieuwe overdekte speelschuur met overkapping, ideaal voor de barbecue als het weer iets minder is. Binnen staat een pingpongtafel, voetbaltafel, extra koelkast en vriezer.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 4 slaapkamers, 4 douches en 4 toiletten.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x stapelbed
Slaapkamer 2: 3x stapelbed
Slaapkamer 3: 10x stapelbed
Slaapkamer 4: 10x stapelbed
2 sanitaire ruimtes met douches, toiletten en wastafels.
Aangepaste badkamer voor mindervaliden
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Gerrit, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
Het groepsverblijf bevindt zich 2 km ten zuidwesten van het gezellige dorpje Otterlo waar de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller Muller Museum en het Tegelmuseum zich bevinden en diverse leuke terrasjes. Vanuit onze beukenlaan loopt of fietst u zo het bos in voor een wandeling op het klompenpad, picknick op de zandverstuiving, bosspel tussen de bomen, wild/Speurtocht al dan niet met de boswachter, fietsentochten of mountainbiken op diverse routes. Op het grote sportveld kunt u voet en volleyballen, een kampvuur aanleggen, pingpongen en een zeskamp o.i.d. organiseren.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.