Gelegen in een bosrijke omgeving in de Achterhoek

vanaf 17 - 42 personen
17 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1814
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Anja weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen, voetbalteams, studentengroepen of andere luidruchtige groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar.
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Anja. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen in een bosrijke omgeving van de Achterhoek vindt u op 300 meter van de Duitse grens dit bijzondere vakantieadres. De voormalige boerderij is verbouwd tot een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie met 17 slaapkamers voor 42 personen. De Achterhoekse boerderij is volledig gerestaureerd waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Het oorspronkelijke karakter is terug te zien in de vele doorkijkjes in de slaapkamers, een nostalgische en authentieke schouw afgewerkt met antieke handgeschilderde wandtegeltjes en een antieke potscheuren en plavuizen vloer.

  In de grote omheinde tuin is het heerlijk zitten en genieten van het Achterhoekse Coulisselandschap. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er alle ruimte om te spelen op het grote grasveld met voetbalgoals, trampoline en speeltoestel.

  De groepsaccommodatie bestaat uit het Achterhuis (foto 1 t/m 19) en het Voorhuis (foto 20 t/m 33). Het Achterhuis is zeer ruim opgezet waardoor u er met gemak met 42 personen gezamenlijk kunt tafelen. De boerderij is met zorg en aandacht voor detail eigentijds ingericht. De stijlvolle woonkamer met houtkachel en schouw is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Om bij te kletsen, een spelletje te spelen of te ontspannen na een wandeling door de prachtige omgeving. Terwijl de volwassenen gezellig borrelen bij de open haard, kunnen de kinderen ongestoord televisie kijken (Smart TV) in de andere zithoek. U beschikt over twee keukens voorzien van 5-pits fornuis, combi-magnetron, vaatwasser en grote koelkast. Daarnaast is er nog een extra kleinere keuken met 4-pits fornuis en oven.

  De woonkamer grenst aan de tuin, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen op het grote erf en het grasveld met voetbalgoals, trampoline en speeltoestel. In de grote omheinde tuin is het heerlijk zitten en genieten van het Achterhoekse Coulisselandschap.

  Beneden zijn twee kamers aangepast voor mindervaliden. Voor de kleintjes zijn er 4 kinderbedjes beschikbaar.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Voorhuis
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 3x 1-persoonsbed
  Aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel
  Boven:
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 5: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 1x stapelbed
  Slaapkamer 7: 1x stapelbed
  Badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel
  Op de meeste kamers is een wastafel met warm/koud water aanwezig.

  Achterhuis
  Beneden:
  Slaapkamer 8: 3x 1-persoonsbed
  Grote aangepaste badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel
  Boven:
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 14: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 15: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 16: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 17: 3x 1-persoonsbed
  Grote badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel
  Badkamer met douche en toilet
  Op alle kamers is een wastafel met warm/koud water aanwezig.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De groepsaccommodatie ligt in het prachtige groene buitengebied van Aalten. In ieder seizoen kunt u genieten van de omgeving. Het bos en de open ruimtes maken het mogelijk actief bezig te zijn. U kunt heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuurgebieden. In de directe omgeving liggen gezellige, karakteristieke dorpjes zoals boekenstadje Bredevoort en het grensstadje Dinxperlo en winkelplaatsen als Winterswijk en net over de grens Bocholt. Of u nu houdt van rust, wandelen en fietsen of cultuur, de omgeving biedt het allemaal.

  Leuke activiteiten in de buurt zijn: Recreatiegebied De Slingeplas, Recreatiepark Het Hilgelo, Steengroeve Winterswijk, Zwembad Bahia, Klimbos Achterhoek, Megapret kinder speelparadijs, Sevink Avonturenpark, Dierenpark Anholter Schweiz, lasergamen, bowlen, mountainbiken, kanovaren, scootertocht of solex verhuur.
  Direct contact met de verhuurder.