Twee studio's met zwemvijver, veranda en jacuzzi

vanaf 5 - 12 personen
2 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 463
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Jaco weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen met enkel personen onder de 25 jaar.
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Jaco. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Geheel vrij gelegen in de natuur vind je dit vakantieadres voor 10-12 personen bestaande uit twee studio’s. Je beschikt onder andere over een jacuzzi, vuurplaats, barbecue, zwemvijver en veranda. Beide studio’s zijn voorzien van een kitchenette, zithoek, eethoek, badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn twee gezellige slaapzolders, ieder voorzien van vier 1-persoons bedden en een extra matras. De tweede studio heeft nog twee extra slaapbanken. Neem zelf je lakenpakket of slaapzak mee of huur een lakenpakket bij ons.

  Je beschikt over een grote gezellige overdekte wagenloods/veranda met complete buitenkeuken. Dit is geen feestzaal voor bandjes en partijen. Muziek op normaal niveau om geen overlast te veroorzaken. Geen muziek buiten! Het is mogelijk om gebruik te maken van een potkachel of de vuurschaal. Tevens is er een grote koelkast en een grote 6 pits gasfornuis met grote oven en BBQ.

  We hebben een heerlijke zwemvijver/biotoop voor een heerlijke fresh up. Er is ook een jacuzzi aanwezig. Hiervoor vragen we een bijdrage van € 50,00 per groep i.v.m. schoonmaak en nieuwe filters. Er is een extra veranda met grote vuurplaats buiten om lekker te zonnen en relaxen. Tevens een naast gelegen veldje om te spelen of lekker relaxen. Of een mooi vuurtje stoken op de vuurplaats.

  Geheel vrij om met een groep samen te zijn en een gezellige tijd te vieren. Veel groepen hebben we al gehad en genoten van de ruimte. Vrienden, vriendinnen, collega's, workshops etc.

  Tevens hebben we nog een minicamping zodat ook grote groepen kunnen komen in de zomer. Hout t.b.v. vuurplaats kun je zelf meenemen of je kan een netje hout kopen bij ons voor €6,00 per netje. Wel een lakenpakket meenemen met hoeslaken of bij ons huren.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Woonkamer met twee slaapbanken
  Boven:
  Slaapkamer 1: 4x 1-persoonsbed + 1 extra matras
  Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed + 1 extra matras
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.