Groepsaccommodatie met vuurkorf en veel binnenruimte

vanaf 10 - 87 personen
10 slaapkamers
8 badkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 184
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Fons weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen kun je hier tijdelijk met maximaal 40 personen verblijven.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres is bijzonder geschikt voor jeugd en jongeren. Ook studenten en sportverenigingen zijn bij ons van harte welkom. Muziek binnenin de accommodatie is geen enkel probleem en mag (mits na 23.00 uur de bas een beetje geminderd wordt) de gehele nacht aan blijven. Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, zonder passerend verkeer, zijn wij ideaal gelegen voor scholen en verenigingen. Geen zorgen over langs denderend verkeer, maar gewoon lekker vrij en blij spelen op bijvoorbeeld het springkussen, de beachvolleybalvelden, het basketbalveld of gewoon op het speelveld. Het kan allemaal bij ons!

  Met een ruime recreatie zaal en nog een extra woonkamer (ideaal voor de leiding), heeft deze accommodatie ook binnen meer dan genoeg ruimte voor een leuk feest. Wil je ’s nachts dan toch nog buiten bij een vuurtje zitten, dan is ook dat toegestaan. Ook het sanitair is prima in orde. De accommodatie beschikt over maar liefst 12 toiletten en 8 douches, voorzien van thermostatische kranen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers, 12 toiletten en 8 douches.

  Beneden:
  Slaapkamer 1: 3x stapelbed
  Slaapkamer 2: 4x stapelbed
  Slaapkamer 3: 3x stapelbed
  Slaapkamer 4: 1x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Slaap/woonkamer 5: 5x stapelbed
  Boven:
  Slaapkamer 6: 6x stapelbed
  Slaapkamer 7: 6x stapelbed
  Slaapkamer/hal 8: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
  Slaapkamer 9: 1x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 10: 6x stapelbed
  Slaapkamer 11: 6x stapelbed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Deze groepsaccommodatie is gelegen vlakbij het toeristische Dwingeloo en op loopafstand van het bos en natuurgebied het Dwingelderveld. Dwingeloo beschikt over een mooi bosbad en diverse sportfaciliteiten gelegen op sportpark de Hulsebosch. (o.a. voetbal, tennis, rugby, atletiek, sporthal en sportzaal). Ook treft u in dit gezellige brinkdorp verschillende cafés en restaurants aan.

  Op ons eigen terrein zijn 2 beachvolleybalvelden aanwezig. Mocht dit niet voldoende zijn, dan zijn er in het bosbad nog 6 beachvolleybalvelden beschikbaar tijdens het seizoen. (informatie over huur en het volgen van een sportclinic bij één van de verenigingen kunt u bij ons opvragen).

  Vlakbij de accommodatie, in Beilen, vindt u de speelotheek. Bij deze speelotheek kunt van alles huren (van rodeostier tot mobiele schaatsbaan) tegen zeer redelijke tarieven om uw verblijf nog leuker te maken. Tot slot werken wij samen met het in Hoogeveen gevestigde Action Games. Dit bedrijf kan op zowel op locatie als in Hoogeveen diverse leuke activiteiten realiseren (Laser gamen, arrow battle, paintball, tijdbom etc.)
  Direct contact met de verhuurder.