Genieten voor de sportliefhebber met een survivalbaan

  • vanaf 20 - 36 personen
  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Gezina weten.

Reservering aanvragen Stel Gezina een vraag per email.
Beschrijving
Ruime groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 36 personen. De boerderij ligt op 2 hectare eigen terrein met survivalbanen, een zwemvijver, klimwand, boulderwand, boogschietbaan, sportveld en bos. Hier worden leuke groepsactiviteiten gehouden die begeleid worden door ons eigen personeel. Er is veel keuze op het gebied van groepsactiviteiten, waaronder een survivalrun, meerkamp, klimmen, boogschieten, beachvolleybal en nog veel meer! Daarnaast zijn bepaalde groepsactiviteiten geschikt voor jong en oud, zodat iedereen mee kan doen.

De boerderij ligt landelijke en rustig gelegen in Drouwenerveen. Het is een authentieke boerderij die omgebouwd is tot groepsaccommodatie waar je buiten binnen beleefd. De ruimte is hoog waarbij alle oude gebinten nog zichtbaar zijn. De accommodatie is ruim en licht door de vele grote ramen.

De accommodatie bestaat uit 4 sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen. U dient zelf voor een eigen hoeslaken, kussensloop, dekbed of slaapzak te zorgen. De accommodatie is bijzonder geschikt voor schoolreisje, club- of sportweekend, familiereünie, vriendenuitje of werkweek.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
6 douches en 6 toiletten
Boven:
Slaapkamer 1: 2x stapelbed + 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 6x stapelbed
Slaapkamer 3: 6x stapelbed
Slaapkamer 4: 7x stapelbed
4 douches en 1 toilet

De bedden zijn voorzien van extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De accommodatie is gelegen in het rustieke Drouwenerveen, Drenthe. Gelegen aan de rand van de Hondsrug wordt de boerderij omringd door bos en akkers. Met aan de ene kant het veengebied en aan de andere kant de zandrug. Boswachterij Exloo, Gieten en Borger liggen op 5 km afstand. Het prachtige natuurgebied Drouwenerzand ligt op 3 km afstand. Uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers, ruiters en mensen die willen proeven van de Drentse gemoedelijkheid. We zeggen niet voor niets: "buiten gewoon genieten".
Direct contact met de verhuurder.