Eenvoud en gezelligheid in natuurgebied Dwingelderveld

  • vanaf 12 - 35 personen
  • 7 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 2332
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Harrie weten.

Reservering aanvragen Stel Harrie een vraag per email.
Beschrijving
Je ervaart hier de rust en ruimte van Drenthe op zijn best. Dit vakantieadres voor maximaal 36 personen is gelegen in de prachtige bossen en natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. De groepsaccommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met een sfeervolle groepszaal met houtkachel, computer met spotify, luxe en ruime keuken, toilet en een slaapzaal voor 12 personen. De horecakeuken is voorzien van inloop koelcel, fornuis en horeca vaatwasmachine. Tegen het gebouw aan is een overdekt terras met bar. Je kan hier ook rechtstreeks vanuit de keuken naartoe.

Buiten is een kampvuurplaats en in het rondom gelegen bos voldoende plek voor spellen.

Het slapen is avontuurlijk. Geen strakke slaapkamers met ieder een eigen douche, maar in het gebouw een slaapzaal met 12 bedden. Maar het is nog mooier om in de safaritenten te liggen (1 april t/m 31 oktober) dan kun je 's ochtends genieten van de fluitconcerten van de vogels in het Nationaal Park. De groepsaccommodatie is vooral bedoeld voor groepen die houden van eenvoud en natuur en geen overdreven luxe.

Er staan diverse picknickbanken op het terrein voor een heerlijke maaltijd in de frisse boslucht. Kortom, alle faciliteiten worden geboden om optimaal te genieten van de rust, ruimte en de natuur die onze groepsaccommodatie en Nationaal Park Dwingelderveld bieden.

De accommodatie ligt in Nationaal Park het Dwingelderveld dat tevens is aangewezen als stiltegebied. De wandeltochten door de natuur beginnen letterlijk in de groepsaccommodatie. Het naastgelegen bos is beschikbaar voor allerlei spellen. Je kan tijdens een bezoek aan de groepsaccommodatie gratis gebruik maken van speurtochten, bosgolf en boogschieten. Tevens verzorgen wij groepsuitjes zoals ATB tochten, boogschieten, kanovaren, klootschieten, meerkamp, pubquiz, escaperoom ervaringen, steppen, tandemfietsen en allerlei workshops.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Hoofdgebouw:
Slaapkamer 1: Slaapzaal voor 12 personen

Safaritent 1: (12 personen)
Slaapkamer 2: 2x stapelbed
Slaapkamer 3: 2x stapelbed
Slaapkamer 4: 4-persoons stapelbedstee

Safaritent 2: (12 personen)
Slaapkamer 5: 2x stapelbed
Slaapkamer 6: 2x stapelbed
Slaapkamer 7: 4-persoons stapelbedstee

In een apart sanitair gebouw zijn 4 toiletten en 3 douches.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.