Boerderij in een rustige omgeving nabij Drentse Hondsrug

vanaf 4 - 30 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1833
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Ed weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Gezien het luxe karakter en de ligging gelden de volgende aanvullende voorwaarden. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen onder de 25 jaar. Het organiseren van vrijgezellenfeesten, drinkpartijen en studentenfeesten is niet toegestaan. Het is buiten niet toegestaan luide muziek af te spelen en na 22.00 uur dient het buiten stil te zijn.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres, een rijksmonument in de vorm van een prachtige herenboerderij met stallen, is geschikt voor 30 personen. De accommodatie bestaat uit 11 slaapkamers en 8 badkamers en is luxe, rustig gelegen en voorzien van een mooie tuin vol privacy en een heerlijke zwembad met bubbelbadi. De boerderij is meer dan honderd jaar geleden gebouwd en een prachtig voorbeeld van een herenboerderij uit die tijd. Natuurlijk wel met het comfort van vandaag!

  In het monumentale voorhuis heeft de tijd stilgestaan. De indeling en authentieke decoraties zijn nog aanwezig. De ruime entree met haard biedt toegang tot een tweetal salons en een slaapkamer met openhaard. Op de begane grond zijn verder een badkamer en een opkamer met twee peuterbedjes te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en toegang tot de zolder met een derde slaapkamer.

  In de aangelegen stallen bevindt zich de grote centrale ruimte met professionele leefkeuken, voldoende zitgelegenheid en een gezellige eethoek voor 30 personen. De leefkeuken is voorzien van twee grote eilanden waarin zich vier complete keukens met inbouwapparatuur bevinden. In de zithoek bevindt zich een professionele bar met tapinstallatie, waar tot in de late uurtjes gezellig een borrel gedronken kan worden. Op de eerste verdieping zijn vier gezinsslaapkamers en een bedstedekamer met twee bedstedes te vinden. Allen met een eigen luxe en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.

  De Herenboerderij is gelegen op De Hondsrug, een prachtig gebied met bossen, meanderende beekjes en natuurlijk de heide met de Drentse heideschapen. Een perfecte omgeving om te wandelen, fietsen of mountainbiken. In de grote tuin van het vakantieadres zijn een zwembad en een bubbelbad te vinden, naast een trampoline, barbecue en overdekt terras. Op de vide van de stallen is een overdekte speelruimte met tafelvoetbal gesitueerd. Een unieke luxe vakantiebestemming in Nederland!
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Begane grond Voorhuis:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 2: Kinderkamer met twee peuterbedjes (70x140cm)
  Badkamer met douche,toilet en wastafel
  Eerste verdieping Voorhuis:
  Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 1x 2-persoonsbed + 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche,toilet en wastafel
  Zolder Voorhuis:
  Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed
  Eerste verdieping Stallen:
  Slaapkamer 6: 2x 2-persoons bedstede + wastafel
  Slaapkamer 7: 1x 2-persoonsbed + 1x kinderbedje + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8: 2x 2-persoonsbed + douche, ligbad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 9: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 10: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 11: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.