<>

< >

Gelegen in natuurrijke omgeving met 4 ha eigen bosZeegse (Tynaarlo) - Drenthe

  • 24 personen
  • 8 badkamers
  • 8 slaapkamers
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Wifi aanwezig
  • Accommodatienummer: 1051
  • 0593-725609
  • Deel via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Wencel weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Deze ruime groepsaccommodatie staat op een prachtige plek aan een zandpad, hoog en droog op een door de natuur gevormde zandduin. Niet voor niets wordt deze locatie De oase van De Drentsche Aa genoemd. U bent er in het hart van het Nationaal Park, halverwege Assen en Groningen.

Het bos, (4 ha) op eigen terrein is een oase van rust en biedt de gelegenheid om bijvoorbeeld een ochtendwandeling te maken en te luisteren naar de zangvogels. Ook reeŽn hebben dit
plekje in gebruik als hun vaste verblijfplaats. Een mooiere plek om in de natuur te picknicken bestaat niet. Geniet er van, al is het maar even! Er wordt altijd aan 1 groep tegelijk verhuurd. U heeft dus altijd het rijk alleen met uw eigen groep.

De groepsaccommodatie is ingericht voor 24 personen en voorzien van 8 ruime slaapkamers, woonkeuken voor zelfverzorging en een ruime koepelvormige activiteitenruimte die flexibel is in te delen (120 m2). Een piano is aanwezig. Bij mooi weer is op het buitenterrein alle ruimte voor het organiseren van activiteiten: er is een open plek in het bos, een grasveld voor het doen van spelletjes en een kampvuurplaats.

De keuken is van vele gemakken voorzien zoals professionele vaatwasser (4 minuten!), 4-pits gasfornuis, oven, koelkasten en vriezer. U kunt hier samen eten, maar als u iets te vieren heeft kunt u natuurlijk ook de koepelvormige activiteitenruimte of het terras hiervoor gebruiken.

De groepsaccommodatie beschikt over 24 uitstekende, extra lange 1-persoonsbedden, verdeeld over 8 ruime slaapkamers (2x 2-persoons, 4x 3-persoons en 2x 4-persoons). Elke kamer beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Let op: Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalteams of vergelijkbare groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar.

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Wencel, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Wencel

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Wencel, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Wencel

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 24 personen.

Faciliteiten

Omgeving

Deze groepsaccommodatie ligt op een prachtige plek midden in het stroomdalgebied van de Drentsche Aa, een beek die zijn natuurlijke stroming en kronkelende loop, door de eeuwen heen behouden heeft.

Musea: Groningermuseum, Drents museum Assen, Buitenplaats Eelde, Klompen- en molenmuseum Zuidlaren, Museum Vosbergen Eelde.
Festivals: Paardenmarkt Zuidlaren, TT-Assen, Etstoel Anloo, Markt van Melk en Honing Zuidlaren, Noorderzon Groningen, FestiValderAa
Schipborg.
Attracties: Hunebedmuseum Borger, Boomkroonpad Drouwen, Wildlands Emmen, Sprookjeshof Zuidlaren.

In de accommodatie is veel informatie over dit gebied te vinden. U komt er, al dan niet onder begeleiding van een gids, zandverstuivingen, bos en heidevelden, schaapskuddes, historische boerderijen, landbouw, hunebedden, eeuwenoude grafheuvels, archeologie, wilde orchideeŽn en jeneverbesbomen tegen.

In de directe omgeving is een wisselend en aantrekkelijk aanbod op cultureel gebied. Bezoek bijvoorbeeld de Schaapskooi op het BalloŽrveld, Gevangenismuseum Veenhuizen, Het Hunebedmuseum of Wildlands of een van de vele festivals in de omgeving. Voor culturele evenementen of een dagje winkelen kunt u natuurlijk ook uw hart ophalen in Groningen en Assen.

Ligging