Rietgedekte boerderij verbouwd tot luxe familiehuis

vanaf 9 - 22 personen
10 slaapkamers
9 badkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 80
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Ria weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Ria. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze nieuwe luxe groepsaccommodatie bestaat uit de boerderij voorzien van 9 slaapkamers en 8 badkamers (allen met regendouche en toilet) en geschikt voor groepen tot 20 personen. Het daarnaast gelegen bakhuisje biedt ruimte aan 2 personen en heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer met ligbad, regendouche en toilet. Dus gezamenlijk geschikt tot 22 personen. Dit vakantieadres is de afgelopen vier jaar volledig gerenoveerd met behoud van oude karakteristieke delen.

  De boerderij is een familie-thuis. Wanneer je een gezellige tijd met elkaar wilt doorbrengen, is het wel zo prettig dat je je thuis voelt. De grote wegzakbank om de open haard is gemaakt om met een lekker glas wijn in het vuur te staren. De bar met tap biedt ruimte genoeg om samen een pilsje en een goeie mop te tappen. De keuken is groot en nodigt uit om samen te kokkerellen. De recepten liggen klaar en de kruiden staan voor het grijpen. De koffiemachine maakt barista waardige koffie.

  Tot rust komen is één van de onderdelen van ontwindend genieten. De bedden maken goed slapen makkelijk. De bedden zijn allemaal 2.10 meter lang en hebben dikke matrassen. Iedere badkamer heeft een heerlijke regendouche. Naast de negen 2-persoons kamers, is er een extra 2-persoons bedstede. Twee slaapkamers delen een badkamer.

  Achter de boerderij ligt de grote tuin met een geweldig uitzicht op de omringende natuurgronden van Staatbosbeheer. Regelmatig lopen hier reeën families. De tuin is volledig omheind, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Op de familie picknicktafel is groot genoeg voor de hele groep. Ideaal is ook de veranda, waar je hoog en droog zit. Als het wat kouder is, kruip je gezellig bij elkaar rond de gashaard onder de pergola. (open vuur is helaas niet toegestaan vanwege het rieten dak).

  Wanneer de kinderen binnen uitgespeeld zijn, kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel. Ook is er nog een grasveld waar alle ruimte is om te voetballen. Voor mindervaliden is er een slaapkamer op de begane grond met aangepaste douche en toilet. Wel dient erbij vermeld te worden, dat de accommodatie niet drempelloos is.

  Bijzonderheden: Voor 10% van de totale huursom, kan het bakhuisje (2 personen extra) erbij gehuurd worden. Deze toeslag wordt na de reserveringsaanvraag door de verhuurder berekend.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  U beschikt over 10 slaapkamers, een nostalgische bedstee en 9 badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel.

  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 1 x 2-persoonsbed (separaat op te maken) met aangepaste douche, toilet en wastafel

  Eerste verdieping:
  Slaapkamer 4: 1 x 2-persoonsbed en in een aparte ruimte 1x 2-persoonsbedstede. Badkamer met douche, toilet en wastafel.
  Slaapkamer 5: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 6: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 7: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8: 1 x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 9: 1 x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 8 en 9 delen de badkamer met douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8 en 9 hebben ieder een eigen deur naar de badkamer.

  Bakhuisje: slaapkamer 10: 1 x 2-persoonsbed + bad ( Optioneel tegen meerprijs )
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.