Haal meer boekingen binnen via je eigen website

 • Ook op jouw eigen website willen vakantiegasten direct inzicht krijgen in de Beschikbaarheid & Totaalprijs. Heb jij nog geen goed werkende en gebruiksvriendelijke boekingsmodule voor op je eigen website? Gebruik jij nog een prijzentabel die vaak niet up-to-date is, dan is het eventueel mogelijk om de boekingsmodule van Vakantieadressen op je eigen website te plaatsen. Dit biedt zowel voor de vakantiegast als de verhuurder vele voordelen.

 • Voordelen voor de vakantiegast:

  1. Vakantiegasten ervaren het gebruiksgemak dat ze ook gewend zijn van de grote boekingsplatformen.
  2. Vakantiegasten zien op je eigen website in één overzicht de Beschikbaarheid en Totaalprijs voor de ingegeven periode. Geen ingewikkelde prijslijsten meer die niet leesbaar zijn op je telefoon. Alles overzichtelijk en duidelijk in één boekingsmodule.
  3. Het boekingsproces verloopt gemakkelijker en sneller. Dit zal op je eigen website resulteren in meer rechtstreekse boekingen.

 • Voordelen voor jou als verhuurder:

  1. De Beschikbaarheid & Prijzen worden automatisch gesynchroniseerd tussen Vakantieadressen en je eigen website. Dit scheelt je veel tijd!
  2. Je hebt één overzicht met daarin alle boekingen, opties en informatie aanvragen.
  3. Je kunt je eigen Algemene Voorwaarden en Huisregels toevoegen, zodat gasten hiermee automatisch akkoord gaan bij het plaatsen van een boeking.
  4. Ook op je eigen website profiteer je van ons unieke optie systeem, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om een tweede optie op een reeds lopende optie te plaatsen.

 • Voorbeeld boekingsmodule

  Klik op de afbeelding om te zien hoe één van onze klanten de boekingsmodule heeft geplaatst, of klik op de voorbeelden 1 t/m 6.
  Reserveringssysteem voor groepsaccommodaties

Handig en gemakkelijk

Vakantieadressen.NL B.V.

Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Alle rechten voorbehouden Vakantieadressen.nl - 1998 -