Gelegen tussen moerassen, knotwilgen & uiterwaarden

  • 60 personen
  • 9 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Geert weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Deze groepsaccommodatie voor ca. 55 personen bestaat uit een aantal gebouwen achter een boerderij uit 1780, een Rijksmonument. Er zijn 2 grote gebouwen.In een daarvan vindt u de ruime eetzaal en keuken en enkele slaapkamertjes. In het andere gebouw is een grote zaal, ca. 135 m2 voor workshops, cursussen, oefening van koor of orkest, vergadering, ed., daarnaast zijn er 3 slaapkamers met samen 29 bedden in dit gebouw. Apart van beide gebouwen is nog een slaapgebouw met 3 kamers met ca.30 bedden. In elk van de grote gebouwen is een slaapkamer en sanitair aanwezig met aanpassingen voor mindervalide personen. Voor trainingen en spel is er een groot terras en een weide omzoomd met een bosrandje; op het terras kan worden geschaakt en staat een tafeltennistafel.
 

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Geert, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Geert

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Geert, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Geert

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 60 personen.

Faciliteiten

Omgeving

Aan de achterzijde van het terrein kijkt u uit over de weiden tot het volgende dorp. Hei- en Boeicop is een langgerekt dorp op de overgang van het veenweide- naar het rivierengebied tussen Lek en Linge, een open landschap met grienden, weiden, moerassen en knotwilgen, oeverwallen en uiterwaarden. De locatie is een bij uitstek geschikt voor het doen van natuurstudie, schildercursussen, trainingen en als uitvalsbasis voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten.

Ligging