Luxe groepsaccommodatie gelegen op 3ha groot erf

  • vanaf 8 - 18 personen
  • 8 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 1785
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Nicole weten.

Reservering aanvragen Stel Nicole een vraag per email.
Bijzonderheden
De kalender van dit vakantiehuis staat meer dan 12 maanden vooruit automatisch op bezet. Uiteraard kunt u wel meer dan 12 maanden vooruit reserveren.
Beschrijving
Deze eeuwenoude kloosterboerderij, op de rand van Twente en de Achterhoek, is met respect voor de natuur en de historie prachtig gerestaureerd tot een prachtige plek om te overnachten. Ervaar de stilte van de omgeving, slaap als roos op onze heerlijke bedden en geniet van het uitzicht op de landelijke omgeving.

Dit luxe vakantieadres bevindt zich op een drie hectare groot erf met een bijzondere bomentuin en zitjes op veel inspirerende plekken om even helemaal tot rust te komen. De accommodatie is gelegen in een zeer landelijke omgeving en is met name geschikt voor mensen die van rust en van de natuur houden.

Het huis heeft 8 slaapkamers met in totaal 18 bedden. Alle kamers zijn ruim en comfortabel en hebben een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamers heeft u een schitterend uitzicht op de tuin of de omliggende akkers en weilanden. Er is een compleet uitgeruste keuken en een zeer ruime lounge/woonkamer waar 18 personen met gemak kunnen verblijven.

Op het terrein is onlangs een zwemvijver aangelegd dat volledig met planten wordt gezuiverd. Hier kunt u tijdens uw verblijf - zonder extra kosten - gebruik van maken.

Let op: De kalender van dit vakantiehuis staat meer dan 12 maanden vooruit automatisch op bezet. Uiteraard kunt u wel meer dan 12 maanden vooruit reserveren.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers, allen voorzien van luxe badkamer met douche en toilet.
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoons boxspringbed (rolstoel toegankelijk)
Boven:
Slaapkamer 3: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 4: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 5: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 6: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 7: 1x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 8: 1x 1-persoons boxspringbed
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
De accommodatie is zeer landelijke gelegen. Vlakbij zijn de natuurgebieden het Markveldse Achterveld en het Needse Achterveld waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Het stadje Diepenheim ligt op zo’n zes kilometer afstand en is bekend vanwege de vele kunstevenementen en galerieën.

Voor wie graag groepsactiviteiten onderneemt is Pitch en Putt in Diepenheim een aanrader waar golf- en voetgolf-arrangementen kunnen worden geboekt. Hier kunnen ook spannende uurtjes in een escape-room worden doorgebracht.

Maar wie alleen maar wil genieten van de stilte en de natuur kan ook gewoon op het erf blijven en een plekje opzoeken in de tuin om even helemaal tot rust te komen.
Direct contact met de verhuurder.