<>

< >

NIEUW!! Luxe groepsaccommodatie met jacuzzi en saunaAppelscha (Ooststellingwerf) - Friesland - Drenthe

  • 22 personen
  • 5 badkamers
  • 9 slaapkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan
  • Wifi aanwezig
  • Accommodatienummer: 557
  • 0515-724601
  • Deel via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het Willem weten Bechikbaarheid en prijzen >>

Huisbeschrijving

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold is deze nieuwe luxe groepsaccommodatie gelegen. Door de ongekend, gunstige ligging van in het Groene Hart van Noord Nederland, krijgt u het ultieme vakantiegevoel. Midden tussen de bossen, maar toch in het bruisende hart van Appelscha, kunt u genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid. U kunt kiezen voor zelfverzorging, maar ook uw maaltijden laten verzorgen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Maak gebruik van onze
broodjesservice of neem plaats in onze goede keuken in het restaurant direct onder de accommodatie.

De accommodatie is geschikt voor 22 personen en heeft twee royale livings, een grote ruimte met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5 badkamers, gescheiden sanitair en een wellness met jacuzzi & sauna.

Romantisch slapen in ons Liefdesnestje? Ingericht voor elk (liefdes)paar die een romantische nacht wil doorbrengen. Wakker worden en uitkijken over de bossen van het Drents Friese Wold in het Groene Hart van Noord Nederland.

Tijdens uw verblijft hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Denk hierbij aan een picknickarrangement, golfarrangement, met de kinderen naar het zwembad of AttractiePark Duinen Zathe, mountainbike-clinics, steppen en beppen (High Tea) of een compleet verzorgd actief weekend met kanovaren, gps tochten, abseilen of paintball.

Momenteel wordt de laatste hand aan de accommodatie gelegd. Vanaf 16 februari 2018 is de accommodatie te reserveren. Om u alvast een beeld te geven van de kwaliteit van onze nieuwe accommodatie, ziet u nu foto’s van een vergelijkbare accommodatie. Heeft u vragen over de inrichting, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een accommodatie te reserveren zonder er foto's van gezien te hebben. Wij kunnen u ervan verzekeren dat het een schitterende luxe groepsaccommodatie wordt!

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Willem, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Willem

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Willem, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Willem

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 22 personen.

Faciliteiten

Ligging

Direct contact met de verhuurder.