Unieke vakantiewoning met vele recreatie mogelijkheden

vanaf 6 - 15 personen
4 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1884
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Annemarie weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze vakantiewoning is zeer geschikt als verblijf voor families. De eigenaren Kees en Annemarie richten zich op de groep gasten die net als zij, de natuur een warm hart toedragen. Ze zijn duurzame ondernemers met respect voor de aarde en de mens. De vakantiewoning wordt niet verhuurd aan jongeren of vergelijkbare groepen.
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Annemarie. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Zoek jij een gezellige en kleurrijk vakantieadres om met je gezin of familie een weekend te verblijven? Hou je van de natuur, bootje varen, vissen, fietsen, wandelen of gewoon lekker cocoonen in een warme huiskamer? Volleybal spelen op het speelveld of schommelen in de grote vogelnestschommel? Spelletjes aan de grote tafel? Bubbelbadje nemen? Kokkerellen in de hypermoderne keuken?

  Het kan allemaal bij ons in dit vakantiehuis voor 15 personen voorzien van 4 slaapkamers. Voor de ultieme ontspanning kun je de sauna huren of een massage boeken. Heb je iets speciaals te vieren dan kunnen we ook nog een (oergezonde) High Tea of een bijzondere maaltijd verzorgen. Of misschien heb je zelf een leuk idee voor een weekendje weg. We willen graag met je meedenken.

  De huiskamer is ruim en gezellig. Er is een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien zoals 6-pits Boretti, oven, magnetron en vaatwasser. Er is een groot terras met tuinmeubilair en een mooie plek aan het water, waar ook de kano’s liggen waar gebruik van gemaakt kan worden.

  Het vakantiehuis is een heerlijke groene vakantieplek in Friesland, op nog geen 10 minuten afstand van de Afsluitdijk, op de grens van Makkum en Exmorra. Genieten van de schoonheid van de pure Friese natuur en de mooie authentieke dorpjes en steden. Je kunt naar het strand van Makkum om te surfen. Of te zwemmen met de hele kleintjes.

  Bijzonderheden
  In de maanden juli en augustus zijn er 3 (i.p.v. 4) slaapkamers beschikbaar en geldt een maximum van 10 personen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel (vlakbij kamer 3)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel (vlakbij kamer 4)
  Extra luxe badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Een heel andere kijk op Friesland ervaar je vanaf het water. En water is er veel. Je kunt zelfs zo van het vakantiehuis naar de oude museumboerderij varen in het dichtstbijzijnde dorpje Allingawier. Ook de AldFaers-erfroute, een tocht langs bijzonder mooie plekken in Friesland, is een aanrader.

  Te voet kun je vanaf het vakantiehuis naar de kleinere dorpen Exmorra en Allingawier wandelen, waar je diverse musea kunt vinden. Andere prachtige plaatsen als Bolsward, Workum en Hindeloopen zijn per fiets goed bereikbaar. Mooie Friese Steden als Sneek, Harlingen, Franeker en Leeuwarden zijn ook zeker een bezoekje waard.

  En als je niet weg wilt en gewoon lekker wilt relaxen kun je hier heerlijk bij het water zitten, of bij de accommodatie op het zonneterras. Je kunt hier echt met volle teugen genieten van de prachtige Friese natuur met nog heel veel weidevogels die al op zoveel plekken in Nederland verdwenen zijn. De wolkenpartijen zijn hier zeker bijzonder te noemen. Elke dag anders. En prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen. Puur genieten.
  Direct contact met de verhuurder.