Welk pakket past het beste bij ons?

  • Bij Vakantieadressen.NL kun je kiezen uit twee pakketten, een zakelijk of professioneel abonnement. Daarnaast zijn er aanvullende pakketten voor ondernemers die ook de zakelijke markt (vergaderingen) via Vakantieadressen.nl willen bereiken. Elke vermelding wordt standaard voor een periode van 12 maanden geplaatst.

  • Samen werken aan een zo hoog mogelijke bezetting

    Om een zo hoog mogelijke bezetting te behalen, is het goed om te weten waar potentiƫle vakantiegasten op letten als ze een vakantieverblijf willen boeken. Een vakantiegast heeft vaak meerdere vakantieverblijven op het oog waarbij op een gegeven moment de kleinste details de doorslag kunnen geven.

Professioneel abonnement

  • Garantie van boekingen

    De praktijk laat zien dat onze ondernemers minimaal 1 tot wel 3 boekingen per maand binnenhalen via Vakantieadressen.NL. Afhankelijk van het verblijf bieden wij je dan ook bij een professioneel abonnement de garantie van een minimum aantal boekingen. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat samenwerken met Vakantieadressen.NL een goede investering is.

  • Plaatsen last minutes en aanbiedingen

    Heb je nog een weekend vrij, dan bedenken we samen een leuke actie om ook de laatste weekenden bezet te krijgen. Je krijgt extra aandacht op veel van onze websites, alles in het kader om elk weekend verhuurd te krijgen.

Abonnementen Vakantieadressen.NL

Vakantieadressen.NL B.V.

Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Alle rechten voorbehouden Vakantieadressen.NL - 1998 -