Familie accommodatie met overdekt terras & houtkachel

 • 30 personen
 • 12 slaapkamers
 • 5 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Ton weten.

Reservering aanvragen Stel Ton een vraag per email.
Beschrijving
Aan de rand van natuurgebied Het Dwingelderveld vindt u deze sfeervolle groepsaccommodatie voor 30 personen voorzien van 12 slaapkamers. De accommodatie beschikt over een gezellige royale woonkamer. Vroeger stonden er de koeien, nu kunt u er heerlijk verblijven met uw familie of vrienden. De oude, zichtbare constructie herinnert nog aan de functie als boerderij. De woonkamer is een gezellige ruimte met open haard. Er is ruimte genoeg om met z’n allen te eten of spelletjes spelen. De aangrenzende keuken is van alle gemakken voorzien zoals 6-pits horecafornuis, 2 koelkasten, vriezer, magnetron, oven, koffiezetapparaat, senseo en een professionele vaatwasser.

Op zonnige dagen is het heerlijk om buiten te vertoeven op het ruime terras of onder de sfeervolle overkapping met houtkachel. Tegen betaling kan worden gebruik gemaakt van de aanwezige barbecue. Kinderen kunnen zich uitleven op het omheinde speelveld, waar ze onder meer kunnen volleyballen, basketballen, voetballen of trampoline springen, schommelen of voor de kleintje spelen in de Pipowagen. Als het zonnetje niet schijnt, kunt u nog steeds genieten. Speel een spelletje uit de goed gevulde spelletjeskast, u kunt darten of organiseer een tafeltennis of heus sjoeltoernooi.

De accommodatie is tevens aangepast voor mindervaliden. Zo zijn er 2 hoog-laagbedden, is de accommodatie drempelloos en zijn twee badkamers met aangepaste douche, aangepaste wastafel en toilet.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 12 slaapkamers en 5 douches.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed
2 Badkamers ieder met aangepaste douche, aangepaste toilet en wastafel
2 losse douches en afzonderlijk toilet
Boven:
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 10: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 10: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 12: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Badkamer met douche en toilet
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Ton, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteitendetail 3
Omgeving
De accommodatie ligt net iets buiten de dorpskern en biedt vrijwel direct toegang tot het prachtige Nationale Park Dwingelderveld. Dit is het grootste natte heidegebied van Europa waar veel verschillende zeldzame planten en dieren te vinden zijn. Het is dan ook heerlijk om hier te wandelen, te fietsen of misschien zelfs paard te rijden. De natuurgebieden Het Drents-Friese Wold en Holtingerzand sluiten aan het het Nationale Park Dwingelderveld. De omgeving verkennen, maar dan op een andere manier? Dat kan op de Solex of tractor! Verder zijn er gezellige plaatsjes te bezoeken, zoals Meppel of Hoogeveen.

Uiteraard is er een uitgebreid bord met allerlei leuke suggesties/folders in de accommodatie aanwezig om een keuze uit te maken. Ook willen we altijd met u meedenken.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.