Nieuw - Rietgedekte boerderij verbouwd tot luxe familiehuis

 • 20 personen
 • 9 slaapkamers
 • 8 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Ria weten.

Reservering aanvragen Stel Ria een vraag per email.
Beschrijving
Opening 1 november 2019. Deze nieuwe luxe groepsaccommodatie is voorzien van 9 slaapkamers, 8 badkamers en geschikt voor groepen tot 20 personen. De boerderij is de afgelopen vier jaar volledig gerenoveerd met behoud van oude karakteristieke delen.

De boerderij is een familie-thuis. Wanneer je een gezellige tijd met elkaar wilt doorbrengen, is het wel zo prettig dat je je thuis voelt. De grote wegzakbank om de open haard is gemaakt om met een lekker glas wijn in het vuur te staren. De bar met tap biedt ruimte genoeg om samen een pilsje en een goeie mop te tappen. De keuken is groot en nodigt uit om samen te kokkerellen. De recepten liggen klaar en de kruiden staan voor het grijpen. De koffiemachine maakt barista waardige koffie.

Tot rust komen is één van de onderdelen van ontwindend genieten. De bedden maken goed slapen makkelijk. De bedden zijn allemaal 2.10 meter lang en hebben dikke matrassen. Iedere badkamer heeft een heerlijke regendouche. Naast de negen 2-persoons kamers, is er een extra 2-persoons bedstede. Twee slaapkamers delen een badkamer.

Achter de boerderij ligt de grote tuin met een geweldig uitzicht op de omringende natuurgronden van Staatbosbeheer. Regelmatig lopen hier reeën families. De tuin is volledig omheind, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Op de familie picknicktafel is groot genoeg voor de hele groep. Ideaal is ook de veranda, waar je hoog en droog zit. Als het wat kouder is, kruip je gezellig bij elkaar rond de gashaard onder de pergola. (open vuur is helaas niet toegestaan vanwege het rieten dak).

Wanneer de kinderen binnen uitgespeeld zijn, kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel. Ook is er nog een grasveld waar alle ruimte is om te voetballen. Voor mindervaliden is er een slaapkamer op de begane grond met aangepaste douche en toilet. Wel dient erbij vermeld te worden, dat de accommodatie niet drempelloos is.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de boerderij. Er zijn dan ook nog geen foto’s van alle ruimtes. Mocht je nog aarzelen, bel ons gerust voor een afspraak om even te komen kijken.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
U beschikt over 9 slaapkamers, een nostalgische bedstee en 8 badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 2: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 3: 1 x 2-persoonsbed (separaat op te maken) met aangepaste douche, toilet en wastafel

Eerste verdieping:
Slaapkamer 4: 1 x 2-persoonsbed en in een aparte ruimte 1x 2-persoonsbedstede. Badkamer met douche, toilet en wastafel.
Slaapkamer 5: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 6: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 7: 1 x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 8: 1 x 2-persoonsbed
Slaapkamer 9: 1 x 2-persoonsbed
Slaapkamer 8 en 9 delen de badkamer met douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 8 en 9 hebben ieder een eigen deur naar de badkamer.
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Ria, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.