Vakantiewoning in Someren voor 420 personen.

Ruime groepsaccommodatie met vele mogelijkheden

  • 420 personen
  • 70 slaapkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Mark weten.

Reservering aanvragen Stel Mark een vraag per email.

Huisbeschrijving

Sfeervol, multifunctioneel, privé. Kortom de ideale locatie voor grote groepen in alle seizoenen. In de gemoedelijke Brabantse Peel - midden in recreatiegebied De Heihorsten - vindt u deze grote groepsaccommodatie.

U verblijft in (één van) onze accommodaties, gehuisvest in 3 authentieke hoeves. Voor uw programma staan grote zalen met tal van voorzieningen ter beschikking. Dankzij onze ruime binnenvoorzieningen kan uw programma altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Het ruime buitenterrein heeft 5 hectare aan sport- en recreatievelden, gelegen in een parklandschap. Bossen en vennen vindt u op loopafstand, wandel- en fietsroutes eveneens. Elke accommodatie heeft een gezellige (eet)zaal met bar, een privé gelegen buitenterras en aangrenzende - eigen - recreatievelden.

De accommodaties zijn te combineren en daardoor ideaal voor groepen van 50 tot 420 personen. Bent u met meer dan 420 deelnemers? In de zomer is het dankzij ons kampeerterrein eenvoudig om uit te breiden. Goed om te weten dat wij een aantrekkelijk prijsniveau hanteren. Graag doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat.

Let op: Deze eigenaar houdt geen kalender bij. Voor de beschikbaarheid van onze locatie graag altijd contact opnemen, door even te bellen met Mark. Telefoon: 0475-724682
 

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Mark, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Faciliteiten

Ligging

Direct contact met de verhuurder.