<>

< >

Groepsaccommodatie voor families en groepen NIEUW!!Oudega (Smallingerland) - Friesland

  • 26 personen
  • 4 badkamers
  • 8 slaapkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Wifi aanwezig
  • Accommodatienummer: 2211
  • 0573-726603
  • Deel via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Sandra weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Deze accommodatie is uniek gelegen aan een doodlopend weggetje grenzend aan Nationaal Park De Alde Feanen. Via een lange oprit met zilverberken en eiken komt u bij het vakantiehuis. U kijkt uit over een schitterende 2000 ha groot laagveenmoeras bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanenis is op slechts 750 meter gelegen.

De accommodatie is zeer geschikt voor families en
vriendengroepen die van rust, ruimte en een schitterende omgeving houden. U beschikt over 26 bedden verdeeld over 8 slaapkamers. De accommodatie is volledig op de begane grond gelegen en beschikt over een gezellige leefruimte waar gezamenlijk gegeten kan worden. De moderne keuken is van vele gemakken voorzien zoals 8-pits gasfornuis en oven. Aan de bar is het 's avonds lekker vertoeven onder het genot van een wijntje.

Er zijn drie 2-persoons kamers (2x 1-persoons bed) en vijf 4-persoons kamers (2x stapelbed). De twee 1-persoonsbedden kunnen naast elkaar gezet worden of los van elkaar. Verder zijn er 4 douches, 3 toiletten en 2 kinderstoelen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en liggen handdoeken voor u klaar. Daarbij zijn er mogelijkheden om te barbecueŽn.

Op het terrein zelf is er voor de kinderen van alles te doen. Zo hebben we een speelveld waar de kinderen kunnen spelen, terwijl u geniet van de zon. Ook kunnen ze een balletje trappen, volleyballen, badmintonnen of op de skelter rijden. In de gezamenlijke ruimte staat een voetbaltafel.

In het Pettebosk, aan de andere kant van de weg is een lowrope baan (klimbos op lage hoogte). Super leuk voor families met kinderen! Ook is er grenzend aan de weg een kanoroute. De kano's kunnen in de directe omgeving worden gehuurd. Wij informeren u graag over nog veel meer leuke activiteiten in de omgeving.

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Sandra, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Sandra

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Sandra, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Sandra

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 26 personen.

Faciliteiten

Omgeving

De groepsaccommodatie is gelegen in de Gemeente Smallingerland en slechts 20 minuten van Leeuwarden en Drachten. In de directe omgeving kunt u:
- diverse routes wandelen of fietsen door Nationaal Park De Alde Feanen.
- zeilen, varen in een luxe sloep of kanovaren op het water van het Wiid
- rijden op Friese paarden
- culinair genieten in de restaurantjes en cafeís van Earnew‚ld
- diverse musea bezoeken, zoals het Fries
Landbouwmuseum

Watersport:
In de directe omgeving zijn er verschillende mogelijkheden voor met name buitenrecreatie. Mensen die van zeilen houden kunnen hun hart ophalen op het water van het Wiid wat in directe verbinding staat met de Prinsenhof. Ter plekke zijn er voldoende mogelijkheden voor het huren van bijvoorbeeld een Valk of sloep. Daarnaast lopen er fraaie kano routes door het gebied. Ook de kanoverhuur vindt u in het dorp Earnew‚ld.

Ligging