<>

< >

Aangepast in Drenthe - Passie met Zorg NIEUW!!!Vledderveen (Westerveld) - Drenthe

 • 12 personen
 • 2 badkamers
 • 6 slaapkamers
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Huisdieren toegestaan
 • Wifi aanwezig
 • Accommodatienummer: 2356
 • 0523-725609
 • Deel dit vakantiehuis via WhatsApp

Last Minutes / Aanbiedingen

SUPER LAST MINUTE: Alle weekenden met aankomst voor 31 januari 2018 van € 600,- voor € 500,-

Huisbeschrijving

SUPER LAST MINUTE: Alle weekenden met aankomst voor 31 januari 2018 van € 600,- voor € 500,- De accommodatie bestaat uit 2 vakantiehuizen onder één kap en is voorzien van een groot gezamenlijk terras. De huizen zijn zeer geschikt voor families en groepen met één of meerdere mindervalide personen. De meeste groepen gebruiken één huis als “eethuis” waar gezamenlijk gegeten kan worden aan de lange eettafel met 12 stoelen. Het andere huis wordt veelal gebruikt als
“borrelhuis” om ’s avonds heerlijk samen te zijn. De huizen zijn spiegelbeeld van elkaar en hebben geen interne doorgang. Beide voordeuren zijn 1 meter van elkaar gelegen, dus u stapt zo van het ene naar het andere huis.

Beide huizen hebben beneden 2 slaapkamers en boven 1 slaapkamer (totaal 6 slaapkamers). Beneden is er een slaapkamer met een 1-persoons bed en een slaapkamer met 2x 1-persoons boxsprings (kunnen zowel los als tegen elkaar aan worden gezet).

Boven is er een slaapkamer met in het ene huis een stapelbed (die op verzoek ook als 2x 1-persoons bedden naast elkaar geplaatst kunnen worden) en in het andere huis 2x 1-persoonsbedden. Op de vide van één van beide huizen staat een 2-persoons bed zodat u comfortabel met 12 personen in onze accommodatie kunt overnachten. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de andere vide met ligkussens en speelgoed. Kamers worden in overleg met u ingedeeld met de bedden zoals u het wilt. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en ligt er een handdoekenset en keukenlinnen voor u klaar. Klein detail is dat kinderen mogen kiezen uit verschillende kinderdekbedovertrekken.

Bij de accommodatie is een mooie speeltuin aanwezig voorzien van trampoline ( in de grond), glijbaan, vogelnestschommel en zand/waterspeelplaats waar de kinderen zelf het water kunnen oppompen met een echte waterpomp. Het ruime terras is voorzien van een lange tafel met stoelen, twee ligstoelen en twee banken. In de tuin staan diverse kruiden en “eetbare” struiken zoals kruisbes, rode bes en blauwe bes.

Aangepast voor mindervaliden
Er is een opklapbare douchebrancard aanwezig en een steun bij toilet. Hulpmiddelen, zoals tillift en douchestoel, kunnen op verzoek geleverd worden. Wij werken samen met een thuiszorgorganisatie. Er kan dus op locatie ook verpleegkundige hulp geleverd worden. Ook is er een samenwerking met 2 zzp kinderverpleegkundigen. Wij beschikken over een ziekenhuisbed, elektrisch hoog/laag met papegaai en 2 volwassen bedboxen op wielen die ook naar buiten kunnen worden gereden. Deze bedden zijn ook elektrisch hoog/laag. Er is een o pair fiets en een bakfiets voor kinderrolstoel te huur.

Slaapkamerindeling:
Huis 1:
Beneden:
Slaapkamer 1: 1x 1 persoonsbed
Slaapkamer 2: 1x 2 persoonsbed
Boven:
Slaapkamer 3: 1 x stapelbed (kan ook als 2x1-persoons bed)
Vide: 2-persoons bed

In huis 2:
Beneden:
Slaapkamer 4: 1 x 1 persoonsbed
Slaapkamer 5: 1 x 2 persoonsbed
Boven:
Slaapkamer 6: 2 x 1 persoonsbed

Omgeving

Deze groepsaccommodatie is uniek gelegen nabij het Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en de Weerribben. De omgeving is bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen. Op de Weerribben kan er gevaren worden met fluisterboten die men kan huren in het pittoreske Giethoorn.

200 jaar geleden is in ons gebied de maatschappij van weldadigheid begonnen met stichten van vrije koloniën. Deze koloniën zijn de bakermat van de verzorgingsstaat der Nederlanden. De sporen
van toen, zijn nog zeer goed terug te vinden in het huidige landschap zoals de koloniehuizen die toen gebouwd zijn en de verdwenen huizen worden nu weer op dezelfde plek teruggebouwd. Het gebied van de maatschappij van weldadigheid staat op de nominatie om op de werelderfgoedlijst te komen. Een mooi stukje Nederland voor cultuur en natuurliefhebbers.

Beschikbaarheid

 • De beschikbaarheid wordt actief door Minke, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Rood is bezet, groen is beschikbaar.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Minke

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Minke, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 12 personen.

Aangepast in Drenthe - Passie met Zorg NIEUW!!!

Vledderveen (Westerveld)
Drenthe - Nederland
Heb je een vraag over dit vakantiehuis?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Minke 0523-725609
 • 12 personen
 • 2 badkamers
 • Aangepast voor mindervaliden
 • 6 slaapkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Wifi aanwezig
 • Accommodatienummer: 2356
 • 0523-725609
 • Deel dit vakantiehuis via WhatsApp
 • Faciliteiten

  Ligging

  Direct contact met de verhuurder.