• Vakantiehuizen in Nederland met adresgegevens.
1vakantiehuizen gevonden.
<>

La MairieTeuven - Voeren - De Voerstreek - Limburg

  • 35 personen
  • 12 slaapkamers
  • 12 badkamers

Zeer authentieke en luxe ingerichte woning gelegen net over de Nederlandse grens bij Zuid-Limburg. De accommodatie mist geen enkel detail. De keuken is voorzien van een kookeiland, de woonkamer is ingericht met zeer authentieke meubels en de badkamers zijn voorzien van zeer luxueus en authentiek sanitair. Beleef in deze zeer luxe woning een prachtig weekend weg met uw familie of vriendengroep.

De luxe groepsaccommodatie voor 35 personen is voorzien van 12 slaapkamers en 12 badkamers. Er zijn 10x 2-persoons, 1x 4-persoons en 1x6-persoons slaapkamers. De slaapkamers hebben een eigen badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Twee badkamers zijn voorzien van een bad. Elke slaapkamer is voorzien van 1-persoons box spring bedden en eigen TV. Er zijn mogelijkheden om extra box spring bedden bij te plaatsen.

De woonkamer is voorzien van authentieke meubels en heeft een sfeervolle palletkachel en smart TV. De keuken is voor iedere kookliefhebber een droom om in te mogen koken. Aan de muur in de keuken vindt u een zeer grote smart TV waarop u uw notebook of smartphone kunt aansluiten. Buiten heeft u een groot terras met tuinmeubilair. Uiteraard is de accommodatie voorzien van gratis WIF. Deze herenwoning is de locatie om eens een weekendje tot rust te komen en te genieten van alle luxe.